At have hund er noget mange drømmer om. Det er utroligt hyggeligt og det er rart, at der altid er én, når man kommer hjem. Har man en hund, så kommer man også ud og bevæge sig flere gange dagligt. En hund skal man nemlig gå tur med og det er en god motivationsfaktor for, at man også selv for noget frisk luft.

Hunde kan også fungerer som en god ice breaker, især for andre hundeejere. Er du ude og gå tur eller skal du til træning med din hund, er det nemt at møde nye mennersker. I vil også automatisk have noget at snakke om til at starte med, da det vil falde ret naturligt, at snakke om din og/eller modpartens hund.

At have en hund kræver dog også omhu og tilpasning. Du skal nemlig sørge for, at dit hjem er hundevenligt. Ved du ikke, hvordan du skal gøre det? Så skal du læse med her. Vi har nemlig fundet tre tips du kan bruge, for at gøre dit hjem mere hundevenligt.

Hund står udenfor dør

Der skal være plads til at komme omkring

Først og fremmest er det vigtigt, at din hund har plads til at komme omkring. Hvor meget plads din hund skal bruge, vil naturligvis afhænge af den størrelse. Generelt er det dog godt at indtænke lidt ekstra plads, hvis du skal til at have hund.

Hunden skal gerne have fri passage til det meste af dit hjem. Så længe den kan komme omkring og komme frem til madskål og kurv, så burde der være nok plads.

Det er ikke alle hunde, der kan finde ud af bakke baglæns. Hvis det gælder for din hund, så er det en god idé at minimere steder, hvor hunden skal gå baglæns.

Gode, solide møbler

Noget, som mange ikke tænker over, er hvilke møbler der er i hjemmet. Hvis man tænker på det, tænker man oftest på, om hunden eventuelt kunne komme til at ødelægge dem.

Det er dog også værd at tænke på, hvilken slags møbler, du har i hjemmet. De skal nemlig helst være store og solide, så hunden ikke ved en fejl kan komme til at vælte dem og slå sig.

Hvad et spisebord f.eks. angår, så kan du med fordel vælge et solidt plankebord. Et plankebord er stort og tungt, hvorfor et plankebord er idéelt i et hundehjem. Ydermere er et plankebord også utrolig flot. Man kan få et plankebord i mange forskellige farver og træsorter, så du kan helt sikkert finde et, der falder i din smag. Er du interesseret i et planke bord, kan de se mere her.

Stort træspisebord

En hundelem kan være praktisk

Afslutningsvist kan du også gøre dit hjem mere hundevenligt ved at instalelre en hundelem. Det kræver dog, at du har en indhegnet have, som hunden kan gå ud i.

Med en hundelem vil du give hunden mere frihed og mulighed for selv at bestemme, hvornår den vil være inde og ude. Du giver desuden også hunden mulighed for at gå ud og besørge, lige når den har brug for det.