Gilbertson & Page har i mere end 140 år produceret hundefoder og ud over Gilpa hundefoder, står de også bag flere andre mærker, blandt andet Heritage, Arkwrights og Dr. John. Det er mærker der er kendt for god kvalitet og samtidig kan det fås til en overkommelig og konkurrencedygtig pris.

Gilpa hundefoder er absolut konkurrencedygtige hvad angår hundefoder tilbud og går ikke på kompromis med kvaliteten af den grund. Ud over en lækker smag, så indeholder foderet også ekstrakt af den Grønlæbet musling fra New Zealand, fiskeolier, ris, kylling, yucca ekstrakt, gulerødder og kartofler.

Gilpa Hundefoder

Gilbertson & Page har ry for at levere høj kvalitet til fornuftige penge.

Klik et af nedenstående links for få adgang til billige priser hos Gilpa.

Bestilgilpa

Gilpa Kennel voksenfoder

Et meget populært fuldkost til alle voksne hunde. Solgt i Danmark i mere end 25 år. Gilpa Kennel er med kylling og indeholder ekstrakt af New Zealands grønlæbet musling som naturlig kilde til Glucosamin, der med sin specielle store evne, medvirker til at fremme og bevare bevægeligheden og smidigheden i leddene.

Gilpa Super Mix voksenfoder

Fuldkost foder til alle voksne, med kylling, ris, grøntsager og naturlige urter. Gilpa Super Mix er ikke tilsat kunstige farver eller smagsstoffer. Foderet er velgenet til alle voksne hunde, herunder aktive hunde.

Gilpa

Gilpa Trinkets til aktive hunde

Fuldkost hundefoder til alle aktive hunde. Gilpa Trinkets er rig på kylling og ris og er tilsat næringsstoffer fra urter, planteekstrakter og indeholder Omegafedtsyre, der bidrager til en sund hud og pels. Gilpa Trinkets er små foderpiller, og derfor et også rigtig godt foder til mindre hunde.

Gilpa aktiv

Gilpa Slimline slankefoder

Gilpa Slimline hundefoder med ris og fisk, er løsningen til hunde der skal tabe sig. Hunden kan fodres med normal foderration uden “sultekur”. Gilpa Slimline indeholder konjugeret linolsyre som har en dokumenteret reduktion af kropsfedt.

Billigt Gilpa hundefoder

Således skifter du skånsomt til et nyt hundefoder

Vælger man at skifte fra et hundefoder til et andet hundefoder, så er det vigtigt, at du gør dette, imens du stadig har noget foder tilbage af det ”gamle” foder, da du på den måde sikrer, at hundens mave får en blid overgang til det nye foder. Det kunne f.eks. være et skifte til Gilpa hundefoder

Du skal skifte hundefoder i en periode over ca. 1 uge.
Dag. 1-2: Giv ¾ del af gammelt hundefoder og ¼ af nyt hundefoder
Dag 3-4: Giv ½ gammelt hundefoder og ½ nyt hundefoder
Dag 5-7: Giv ¼ gammelt hundefoder og ¾ nyt hundefoder.
Dag 8: Nu spiser hunden udelukkende det nye hundefoder.

Bestilgilpa

Se blandt andet også Arkwrights hundefoder HER

Gilpa hundefoder