Tractive GPS Tracker til din hund

Er du træt af altid at gå og lede efter din hund? Eller at gå og bekymre dig om, hvor den er, hver gang den selv er gået på eventyr? Nu findes der en løsning. Med en Tractive GPS Tracker i hundehalsbåndet ved du altid lige præcis, hvor dit kæledyr befinder sig. Du kan også indstille den til at få besked, når hunden forlader matriklen, så du kan nå at fange den, før den løber væk. Læs mere om her, hvorfor en GPS tracker i halsbåndet er den ideelle løsning til alle hundeejere.

Køb den her

Slip bekymringerne med en Tractive GPS Tracker i halsbåndet

Det er en forfærdelig følelse som hundeejer, når du ikke ved, hvor din hund er. Måske du kan bruge timevis på at lede, før den alligevel dukker op af sig selv. Måske du bor tæt på en vej og frygter, at den er blevet kørt ned, hver gang du mister den af syne.

Nu behøver du ikke bekymre dig længere. Med denne GPS tracker har du altid styr på dit kæledyr. Du behøver ikke bruge timevis på at lede, når den er løbet hjemmefra, for du ved præcis, hvor den befinder sig henne.

gps til hund

Følg din hunds færden med Tractive GPS appen

Med Tractive GPS Tracker kan du følge din hund, hvor den går lige i øjeblikket, og hvor den har været de seneste 24 timer. Dette gør, at du ikke blot kan bruge produktet til at finde din hund, når den er væk, men det giver dig også muligheden for at gennemskue dit kæledyrs færden i løbet af dagen. Herved kan du se, hvor mange gange om dagen din hund egentlig løber ind til naboen, når du kigger væk, eller løber ud på gaden.

Alt, du behøver at gøre, er at downloade en gratis Tractive GPS app til din telefon. Så kan du følge din hund på enten et grafisk kort, hybrid eller satellitbillede. Hvis du ikke har en smartphone til at tracke dit kæledyr, kan du også nemt gøre det via en computer. Produktet er genopladeligt og kan holde i op til 120 timer. Så det er ikke en, du behøver at huske på at lade dagligt.

Få straks besked med Safe Zone funktionen

Du kan via appen indstille en Safe Zone, hvorved du vil få en advarsel på mobilen, så snart din hund bevæger sig uden for dette område. Dette kan være med til at gøre, at du kan nå at forhindre, at hunden løber væk eller ud på vejen. Herved skal du ikke bekymre dig nær så meget om din hunds sikkerhed, fordi du får straks besked, når den forlader de sikre rammer.

Øget trafiksikkerhed med integreret lys

Der er et integreret lys i produktet. Dette gør, at din hund lettere kan blive set i trafikken, hvis den er kommet på afveje. Det gør også, at den kan være lettere for dig at finde i mørket. Dette er en betrykkende funktion, hvis du bor tæt på en vej, så forbipasserende biler vil kunne se din firebenede ven.

Produktet er også vandtæt, så selvom du har en vandglad vovse, skal du ikke bekymre dig om, at trackeren går i stykker ved en svømmetur eller i voldsomt regnvejr.

Brug appen på flere kæledyr på samme tid

Hvis du har mere end én hund, er det heller ikke noget problem. Du kan tilføje lige så mange dyr du har lyst til på Tractive GPS appen. Hvis du har en kat, kan du også sagtens sætte det på dens halsbånd og holde øje med den også. Produktet vejer nemlig kun 0,32 kg., så selvom du har en lille kat, vil den sagtens kunne bære rundt på den i halsbåndet uden problemer.

Prioriter dit kæledyrs sikkerhed og køb en Tractive GPS Tracker

Når du har købt GPS tracker og har tegnet et service abonnement, ved du altid, hvor dine kæledyr befinder dig. Hvis ikke du gør det for at slippe dine egne bekymringer, så gør det for dine kæledyrs sikkerhed. Med denne GPS tracker kan du nemlig sørge for at få din hund sikkert hjem, inden den kommer galt af sted.

Køb GPS trackeren fra Tractive i dag, og pas godt på dine kæledyr.

Vil du læse mere om alle de muligheder der findes indenfor tractive GPS til hund så klik her og læs om alle mulighederne.