Mangler du en sjov og praktisk gave til ham eller hende, der elsker hunde? Eller har du brug for funktionelt tilbehør til hjemmet, der med sikkerhed kommer til at vække glæde hos børn og dine gæster?

Dachshund Magnetic Dog er en sød køleskabshund, der er delt op i 6 stærke magneter.

Hvordan du bruger magneterne, er helt op til dig. Produktet er designet som en sort gravhund, der består af forkrop, bagkrop og 4 ’dele’ til maven.

Stærke magneter der bringer glæde i hverdagen

Glemmer du også at tage indkøbslisten med dig om morgenen? Eller er det umuligt at huske på børns fritidsinteresser, ugens arrangementer og familiens aftaler?

For de fleste mennesker er køleskabet en uundværlig ”kommunikationstavle”, hvor der kan hænges noter, billeder, indkøbssedler, kærlige hilsener og tegninger på. Den store fordel ved at bruge køleskabet til huskesedler og små to-do-lister er som følge af den centrale placering i køkkenet. Det er umuligt at overse kalenderen eller huskesedlen, som hænger på fronten af køleskabet.

Med de 6 funktionelle og sjove Dachshund Magnetic Dog-magneter kan du organisere alle papirer og noter på køleskabet.

Modsat mange billige køleskabsmagneter er Magnetic-Dog magneterne stærkere og dermed i stand til at holde på flere papirer og noter. Dette er en fordel, når der hænger mange ophæng på køleskabet, der overlapper hinanden.

Magneterne er i stand til at holde en vægt på cirka 0,4kg.

Køb Dachshund Magnetic Dog som gave eller overraskelse

På trods af den høje kvalitet og det skønne, livsglade design sælges Magnetic Dog til en favorabel pris. Du kan købe dem direkte via Magnetz.dk, hvor du også kan gå på opdagelse i blandt de andre skønne magneter, der er formet som hunde.

Den budgetvenlige pris gør Magnetic Dog til den perfekte overraskelse til hundeelskeren eller som en kærlig ekstragave til jul eller fødselsdag.

Det charmerende ved køleskabsmagneterne er, at de også kan bruges som dekoration, selvom der ikke hænger noter under dem.

Der er garanti for, at magneterne kommer til at vække opsigt og smil hos dine gæster. Har du børn i hjemmet, kan magneterne blive et muntert indspark og blive brugt som redskab til at øge børnenes selvstændighed.

Praktiske funktioner, der har stor betydning for børnene

Når dine børn begynder at blive store, kommer de til at klare flere og flere praktiske opgaver selv. Med Magnetic Dog magneterne kan hvert barn få hver deres ’del’ af hunden. Dette gør det sjovt for alle medlemmer i husstanden at deles om de praktiske opgaver og gøremål.

Mens ét barn kan få forkroppen af gravhunden, kan et anden barn få bagkroppen. På den måde er det let for børnene at se, hvilke lister og noter der er deres.

Hvis der ingen noter er at hænge op i en bestemt periode, kan du samle Dachshund Magnetic Dog og bruge den som underholdende pyntegenstand i hjemmet. I takt med at du hænger papirer op på køleskabet (eller andre magnetiske overflader) og bruger af de 4 ’mavedele’, bliver hunden langsomt mindre og mindre.