First Buddy hundefoder er skabt af Gilpa.dk. De tog sagen i egen hånd efter at have døjet med kvaliteten i mange hundefoder produkter. Efterhånden henvendte flere og flere kunder sig til dem for at høre, hvad der var af muligheder, når der var problemer med fodring af deres hunde. Til sidst besluttede Gilpa.dk sig for at udvikle deres egen produktlinje, som altså blev til First Buddy.

Netop dette hundefoder er en investering i en sund hund. Alle hundejere ønsker det bedste for deres hund. At se sin hund døje med pels- , mave- eller ledproblemer ønsker ingen.

First Buddy er en serie af kvalitetsfoder, som desuden er kornfrit og dermed tilgodeser hunde med allergiske tendenser over for kornprodukter.

 

First Buddy hundefoder har et sundt og balanceret bakterieindhold og giver derfor din hund en god fordøjelse og evne til at optage næringen i foderet. Foderet er desuden rigtig godt for hunde med sart mave.

I årenes løb har stadigt flere hundeejere haft problemer med fodring af deres hunde og i samarbejde med Gilpa.dk er First Buddy hundefoder altså blevet udviklet. Et kvalitetsprodukt som tilgodeser ønsket om kornfrit foder til hunde.

14 kg First Buddy Puppy

Pris: 499 kr – KØB HER – Køb en prøvepakke HER

First Buddy hundefoder

 

Dette produkt er ideelt til hvalpe og hunde op til 1 års alderen. First Buddy Puppy er lavet på fuldkostfoder med kanin og and og indeholder selvfølgelig Omega 3 fra en masse sunde kilder, bl.a. laks, ris, ærter, kartofler, lucerne og forskellige krydderurter. Alt dette medvirker til at forebygge risikoen for at din hund bliver allergisk senere i sit hundeliv. Denne variant er desuden god for drægtige tæver, som en god forberedelse til at hunden skal kunne die og passe sine kommende hvalpe.

Fås også i en 7 kg pose til 265 kr.

 

 

14 kg First Buddy Adult High Energy

Pris: 521 kr – KØB HER – Køb en prøvepakke HER

First Buddy hundefoder

 

First Buddy Adult High Energy er specielt udviklet til den meget aktive voksne hund. Det er primært hunde af aktive racer, jagthunde eller konkurrencehunde som har gavn af dette produkt, da det tilfører hunden den rette mængde af energi i løbet af dagligdagen. Ud over de 83% proteiner som kommer fra kød, så er der tilsat Omega 3, som giver en normal fældningsperiode og generelt en sund og blank pels året rundt.

Fås desuden også i en 7 kg pose til 296 kr.

 

 

14 kg First Buddy Senior Light

Pris: 491 kr – KØB HER – Køb en prøvepakke HER

First Buddy hundefoder

 

First Buddy Senior Light hundefoder er et kornfrit foder, som er lavet på and, kanin, kylling og et masse Omega 3 olie fra bl.a. vildlaks, ris, ærter, kartofler, lucerne og et væld af friske krydderurter. Alt hvad produktet er fremstillet af er desuden egnet som menneskeføde, men er selvfølgelig lavet med henblik på at give til hunde. Denne variant kan gives til alle hunderacer.

 

Fås desuden også i en 7 kg pose til 262 kr.

 

 

2 kg Joint Mobility

Pris 995 kr – KØB HER

First Buddy hundefoder

 

2 kg Joint Mobility er et fodertilskud, der gives sammen med hundens normale foder. Det er et granulat, som indeholder aktive ingredienser, hvilket hjælper til at modvirke eller nedbringe smerter og gigt i hundens skadede eller slidte led. I en spand på 2 kg. er der nok kosttilskud til omtrent 400 dage for en mellemstor hund.

Fås desuden også i en 500 gr pakke til 339 kr.

 

Den mest solgte variant af First Buddy hundefoder

First Buddy kvalitets hundefoder

Ud over lækre råvarer og ingredienser, kan First Buddy også prale sig af at være 100% fri for genmodificering.

I First Buddy hundefoder sortimentet er der tilsat kosttilskud, som indeholder naturlige kilder til glucosamin, der har en meget positiv effekt på hunde med ledproblemer. Hvis din hund har problemer med sine led, så er her endnu et incitament til at skifte til produkter fra First Buddy.

Enhver hundeejer vil forhåbentligt altid det bedste for sin hund. At se sin hund have problemer med at løbe, springe og i det hele taget bare bevæge sig, det ønsker ingen.

Se desuden andre anbefalede mærker

Sportsman’s Pride – Hundefoder i Super Premium kvalitet

Fromm Family – Super Premium foderprodukter