GPS til hund?

GPS til hund? Ja, det lyder måske lidt mærkeligt, men hvad nu hvis du kunne udstyre din hund med en GPS, så du altid vidste, hvor den var? Det kunne også være fordelagtigt i en situation, hvor hunden skulle løbe væk. Så er den lynhurtig at finde igen ved hjælp af GPS’en!

SecurePet.dk er en af de eneste danske forhandlere af, for eksempel, Tractive GPS og tilbehør. De startede ud med en mission om at minimere antallet af hunde og andre kæledyr, som forsvinder og bliver meldt savnede, og som måske aldrig nogensinde kommer hjem igen, fordi de ikke kan spores. Virkelig ulykkelige og triste situationer for både hundene og deres familier.

Ingen hundeejere synes, at tanken om et forsvundet “familiemedlem” er særlig rar. Og måske derfor forholder mange sig ikke til tanken – simpelthen fordi det er for ubehageligt at tænke på. Og måske tænker mange: “Sådan noget sker ikke for mig.”

Netop for at det ikke sker for dig, har SecurePet.dk sat sig for at hjælpe med at nedbringe risikoen for at det sker.

Ved hjælp af en GPS er chancen for at finde din hund meget, meget større, end hvis hunden ikke var udstyret med en sådan, i tilfælde af at hunden løb væk.

Vi er klar over, at vi ikke kan redde alle kæledyr på kloden, men hvis vi kan være med til at gøre bare en lille forskel, så er det godt nok for os.

SecurePet.dk har selvfølgelig valgt kun at tage det bedste produkt på markedet i brug – nemlig Tractive GPS.

Produkterne

Tractive GPS til hund

Tractive GPS - GPS til hundMed Tractive GPS har du nu muligheden for at holde styr på din hund – endda meget nemmere end nogensinde før. Hvis du har oplevet din hund stikker af, så er Tractive GPS til din bedste ven præcis hvad du mangler. Du kan på denne side læse en mere dybdegående analyse af Tracactive GPS.

Du kan via. appen på få sekunder spore dig frem til, hvor hunden er løbet hen, og hvis du vælger at aktivere Safe Zone, så får du med det samme en melding om, hvis hunden er løbet uden for den sikkerhedszone, som du selv har valgt og indstillet. Et fremragende værktøj til ejeren med den nysgerrige, eventyrlystne – og, til tider, uregerlige – hund.

Tractive XL GPS til hund

Tractive GPS XLTil hunde over 20 kg er der mulighed for at købe en større version, nemlig Tractive GPS XL. En GPS som også kan bruges til større dyr som for eksempel heste, men egner sig også til hunde som vejer mere end 20 kg.

Batterilevetiden er op til 6 uger, i modsætning til de 2-5 dage som standard-GPS’en har. Altså en perfekt GPS til ejeren som har brug for lang batterilevetid.

Denne version fungerer ligesom den ovenstående og har samme features, samt samme mulighed for at opsætte en Safe Zone.

Tractive GPS2

Tractive GPS2 - GPS til mindre dyrTractive GPS2 er som skabt til mindre dyr, dvs. også til katte. Den er noget smallere end de normale Tractive GPS’er, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Tractive GPS2 sættes i dyrets halsbånd og er lavet, så dens sorte design er elegant at se på.

Ud over evnen til at holde styr på dit kæledyr, så har den også andre funktioner. Den er bl.a. 100% vandafvisende og har integreret lys i enheden, som kan blinke op i mørket, hvilket gør det nemmere at finde dyret.

Tractive Hunters Edition GPS til hund

Tractive GPS Hunters Edition er en GPS skabt til jagthunden. Designet er camoufleret, så den ikke trækker sig opmærksomhed fra andre dyr. Det betyder dog ikke, at den går på kompromis med kvalitet og funktionalitet – tværtimod. Jagthunde er typisk ude i ufremkommeligt, vådt terræn, så derfor er denne version selvfølgelig også udstyret med både 100% vandafvisende materiale, integreret lys og samme sporingsmuligheder som ovenstående versioner.

Tractive Swarowski Edition GPS til hund

Tractive GPS Swarovski Edition - GPS til hundSidste GPS i rækken er Tractive GPS Swarovski Edition. Der er selvfølgelig også hundeejere som på ingen måde vil gå på kompromis med det visuelle design. Derfor er der også lavet en version som tilfredsstiller denne type ejer. Denne GPS er helt klart den mest udførte GPS og der er på ingen måder sparet på noget, så hvis du og dit kæledyr skal på den røde løber sammen, så gør det med denne udgave. Tractive GPS Swarowski Edition har desuden de samme egenskaber som alle de førnævnte GPS.

Donerer 10% til dyrevelfærd

Dyrevelfærd er noget som SecurePet.dk går rigtig meget op i, så derfor har de valgt at lade 10% af deres overskud gå til velfærdsorganisationer, som arbejde med eller på anden vis støtter op om dyrenes velfærd. Hvis du er interesseret i at læse mere om hvilke organisationer de støtter, så læs mere her.

GPS til hunde

Det med småt 🙂

Husk, at det er lovpligtigt for hundeejere at registrere deres hunde, samt at de skal bære halsbånd forsynet med skilt, som angiver hundeejeren navn og adresse. Hvis din hund bliver fundet uden, så straffes du som ejer med en bøde.

Læs mere om lovkrav til hunde på www.sidenomhunde.dk

GPS til hund – gør din hund en tjeneste!