Olivers Petfood – hundefoder og meget mere!

De er både kendt som Olivers hundefoder og Olivers Petfood. Se det hele her fra dem. Du finder både kvalitets hundemad, godbidder, hundepleje, hundelegetøj og meget mere. Deres udvalg er ganske stort og de leverer lynhurtigt til hele Danmark. Vi har på redaktionen testet service og leveringstid og der var ikke en finger at sætte på noget!

Olivers hundefoder

Olivers hundefoder

Olivers hundefoder er kvalitetsfoder, hvor du samtidig får en enestående service i forbindelse med købet.

Olivers godbidder

Olivers Petfood godbidder, er godbidder hvor du får høj kvalitets hunde snolder til din hunde / hunde!

Se alt hundefoder her

Om OLIVERS hundefoder

Olivers er Danmarks førende webshop i naturligt Super Premium foder til hund & kat

  • Naturens egne råvarer
  • Altid kød som 1. ingrediens
  • 100% smagsgaranti
  • Leverer dit foder gratis til døren


Det siger OLIVERS kunder:

” Gode produkter, god service – I lever op til ”Love in a Bag”
” Jeres produkter er i top kvalitet, og man får altid en god service”
”Hundene elsker det bare :-)”


Danmarks bedste service til din hund & kat!

Med 5 stjerner på TrustPilot – og en TrustScore på 9,2 ud af 10 er OLIVERS den online shop i branchen, der har Danmarks mest tilfredse kunder.

Deres filosofi er, at god service ikke bare er noget man siger. Det er noget man gør og lever efter… og det er lige præcis, hvad de gør!
Er du i tvivl, om det er noget, de kan leve op til, så kig forbi TrustPilot.


Har du spørgsmål omkring fodervalg el. fodring? 

I OLIVERS kundecenter sidder deres egne eksperter klar til at hjælpe dig med alt omkring fodervalg og fodring – så tøv ikke med at ringe til dem!

Eksperterne har mange års erfaring med hunde og katte, og hvis dit “problem” er af mere kompliceret karakter, har OLIVERS egen dyrlæge tilknyttet. Han / hun er også er inde over udviklingen af produkterne – og som OLIVERS eksperter altid kontakter, hvis de er i tvivl om, hvad der vil være den rette løsning for dig.

Læs mere på deres egen hjemmeside HER.

Menneskerne bag OLIVERS

OLIVERS så dagens lys tilbage i 1998 og var produktet af en passioneret hunde- og katteelskers drøm – nemlig at levere kvalitetsfoder til hunde og katte direkte til din dør uden fordyrende mellemled.

I dag er OLIVERS ca. 15 engagerede medarbejdere, der sørger for, at drømmen lever videre. OLIVERS tørfoder er produceret under og underlægges løbende konstant kvalitetskontrol. Det er din garanti for, at hundens måltider altid indeholder nøjagtig de ingredienser, der skal til for at din hund eller kat fungerer 100 % optimalt. Uanset alder og aktivitetsniveau.