Har du et ønske om at din hunds foder skal have kylling og lam som hovedingrediens? Så er Sportsman’s Pride et rigtig godt valg.

Produkterne er produceret uden korn, byg og havre. Desuden er de uden kunstige tilsætningsstoffer og biprodukter. Til gengæld er de fyldt med omega pride skin & coat system, som giver en sund og blank pels. Den omega 3 som er tilsat foderet, er ikke fra fisk, men fra vegetabilske olier.

Det bliver altid produceret efter deres egen unikke opskrift, hvilket sikrer en tårnhøj kvalitet på samtlige produkter. Det produceres i Europa og er blandt det allerbedst på markedet. Det fås til både voksne hunde, hvalpe og faktisk også til katte. Nedenfor er opstillet alle varianterne for at forenkle valget.

Er du i tvivl om dosering og mængder, så læs Sportsman’s Pride fodervejledning.

15 kg Sportsman’s Pride Puppy – hvalpefoder

Pris: 440 kr. – KØB HER – Køb en prøvepakke HER

15 kg Sportsman's Pride Puppy - hvalpefoder

15 kg Sportsman’s Pride Puppy er samme pose som ovenstående, blot i en 15 kg pose i stedet for 3 kg. Produktet er et fuldkostfoder, som egentlig kan bruges til alle racer. Det er desuden af Super Premium kvalitet og med kylling som hovedingrediens, hvilket gør at foderet er nemt for din hund at fordøje. Giv din hund den allerbedste start på livet kostmæssigt og køb dette produkt, som er specielt designet til netop det formål.

 

 

15 kg Sportsman’s Pride Super Premium Adult

Pris: 427 kr. – KØB HER – Køb en prøvepakke HER

15 kg Sportsman's Pride Super Premium Adult

 

15 kg Sportsman’s Pride Super Premium Adult er helt klart det mest solgte produkt hos www.gilpa.dk. Det er et produkt som favner super bredt og tilgodeser behov hos alle hunde voksne hunde, som har en normal aktiv hverdag. En super kvalitet hvor kylling er brugt som hovedingrediens. Desuden er produktet, ligesom de andre, produceret helt uden korn, men til gengæld med masser af de sunde Omega 3 fedtsyrer, som giver hunden en sund, blank pels.

 

 

15 kg Sportsman’s Pride hundefoder Lam & Ris

Pris: 440 kr. – KØB HER – Køb en prøvepakke HER

15 kg Sportsman's Pride hundefoder Lam & Ris

 

15 kg Sportsman’s Pride hundefoder med lam og ris, er endnu et utroligt velsmagende produkt fra www.gilpa.dk. Selv de mest kræsne hunderacer spiser denne velsmagende fuldkost hundefoder med glæde. Ligesom alle de andre produkter i dette mærke, så indeholder denne variant også et hav af Omega 3 fedtsyre, som giver din hund en flot, sund og blank pels. Køb dette produkt hvis du ikke vil lede mere efter hundefoder som din hund elsker at spise.

 

 

15 kg Sportsman’s Pride Professionel – aktive hunde

Pris: 440 kr. – KØB HER – Køb en prøvepakke HER

15 kg Sportsman's Pride Professionel - aktive hunde

 

15 kg Sportsman’s Pride Professional er udviklet til de allermest aktive voksne hunde med et enormt energibehov. Derfor er dets høje indhold af protein og fedt et godt udgangspunkt, når et kommer til at opretholde hundens udholdenhed og styrke og også for at sikre at hunden altid har byggestenene i orden ift. at vedligeholde sin fysiske formåen. Derfor, hvis du har en hund som har brug for at få tilført en stor mængde energi via. kosten, så køb dette produkt.

 

 

15 kg Sportsman’s Pride Maintenance Adult – standardfoder

Pris: 427 kr. – KØB HER – Køb en prøvepakke HER

15 kg Sportsman's Pride Maintenance Adult - standardfoder

 

15 kg Sportsman’s Pride Maintenance Adult standardfoder er fuldkostfoder til alle vokse hunde. Produktet er lave med kylling som hovedingrediens og er desuden skabt UDEN hvede, byg og havre. Til gengæld med et højt indhold af sunde Omega 3 fedtsyre, som giver din hund en sund og blank pels. Ud over det, så er der høj smagsaccept og er meget let optageligt, hvilket giver din hund en god fordøjelse. Et rigtig godt standard foderprodukt til den almindelige hund.

 

 

15 kg Sportsman’s Pride Senior Light

Pris: 427 kr. – KØB HER – Køb en prøvepakke HER

15 kg Sportsman's Pride Senior Light

 

15 kg Sportsman’s Pride Senior Light er det ideelle produkt til hunden i en høj alder. Denne foder er helt uden hvede og byg, men tilført masser af kylling, som også er hovedingrediensen i produktet. Ældre hunde har brug for masser af smørelse. Derfor er der en stor mænge Omega 3 fedtsyrer i, hvilket også bidrager til at hunden opretholder en sund og blank pels. De ældre hunde er som regel vilde med dette produkt.

 

 

 

Den mest solgte variant

Hundefoder uden korn

Hvis du vælger at købe et produkt af mærket Sportsman’s Pride, så får du hundefoder som hører til blandt det allerbedste på markedet. Foderet fås til både vokse hunde, hvalpe og sågar også til katte. Det produceres i Europa efter de helt originale opskrifter, så der bliver absolut ikke gået på kompromis med den høje kvalitet.

Når Sportsman’s Pride skal vælge sit indhold, så bliver det nøje udvalgt ud fra princippet om at opnå det absolut bedste produkt uden brug af korn. Intet af hundefoderet tilsat kunstige tilsætningsstoffer og biprodukter. Til gengæld er der tilsat høje mængder af den sunde Omega 3, som giver din hund en flot, bland og sund pels.

Se desuden andre anbefalede mærker

First Buddy – Hundefoder i Super Premium kvalitet

Fromm Family – Super Premium foderprodukter

Olivers – Et af de mest anerkendte mærker på markedet