Har du en stor hund, som gang på gang bidder legetøjet i stykker? Eller vil du blot sikre, at din hund får legetøj af kvalitet? Så er du kommet til det rigtige sted. I denne artikel bliver du præsenteret for hundelegetøjet, der holder din hund beskæftiget, renser tænderne, og gør spisetiden langsommere, så hunden kan nyde maden.

BOB Puzzled Ball Kiwi

Et hundelegetøj som din hund uden tvivl vil få glæde af, er denne BOB Puzzled Ball, der ligner en Kiwi. Legetøjet er lavet i blødt plys, og så piver den, når hunden gumler på den eller trykker næsen mod den.

legetøj til hund

Legetøjet kan bruges til at gemme godbidder i, så hunden bliver udfordret i at få dem ud; eller det kan bruges til at fordele de forskellige måltider hen over dagen.

Busy Buddy Bristle Bone Legetøj

Et andet legetøj, der næsten følger samme princip, er denne Busy Buddy Bristle Bone legetøj. I denne kan der ligeledes gemmes godbidder, så hunden skal kæmpe lidt for dem, men samtidig er denne også god til tænderne. Denne masserer nemlig tandkødet, så din hund får en friskere ånde.

BOB Snif Måtte

En anden mulighed indenfor at gemme maden er denne BOB Snif Måtte.

Måtten forhindrer kedsomhed og dårlig opførsel, da den fungerer som en afledningsmanøvre for hunden. Den kan både gøre spisetiden langsommere, da du kan skjule maden under måtten, så hunden skal arbejde for at få maden ud, og så er den god til hundeejeren, der har travlt. Den stimulerer hunden mentalt, ved at holde hunden fokuseret og koncentreret, og så er den blød og komfortabel.

Måtten kan renses ved maskinvask, og den er neutral, så den passer ind i ethvert hjem.

Hvis ikke nogen af disse produkter var, hvad du ledte efter, findes der mange andre, som du kan vælge imellem – det handler blot om at kigge ordentligt efter.