Som hundeejer vi man selvfølgelig gerne sin hund det bedste, og derfor sørger man også for at den får det rigtige foder, den bliver gået tur med og at den har et godt sted at sove. Alle disse ting er med til at sørge for at den får et godt hundeliv.

Det er selvfølgelig også vigtigt at sørge for at klæde sin hund godt på med det rigtige hundeudstyr. Der er brug for forskelligt grej til forskellige situationer, så hunden er klædt godt på. Der findes efterhånden så meget hundeudstyr, at det kan være svært at finde ud af hvilket der er nødvendigt.

Læs med her, og få to bud på forskelligt udstyr, som det er vigtigt at have til sin hund.

Snor, halsbånd og sele

Disse tre slags hundeudstyr er nok også de mest essentielle. Uden et halsbånd med hundetegn og en stor, er det umuligt at skulle lufte sin hund, men mindre at den er usædvanligt velopdragen.

Mange er glade for at bruge en sele når de går tur med deres hund, da hunden på den måde ikke får skader på nakke og hals. Har ens hund en tendens til at trække, er det bedst at bruge en sele, både for dens og for din skyld.

udstyr-hund

Der er også en del der har mere end en slags snor til at lufte hunden med. Der er specielt to forskellige slags snore, som bliver brugt flittigt.

Der er selvfølgelige den klassiske snor på ca. 2 meter, som de fleste bruger. Den er god til at holde styr på hunden når man går tur på befærdede områder. Ulempen er dog, at man hurtigt kan blive trukket med ud i noget vådt græs når hunden har fundet en godt duftspor.

Den anden slags snor som er meget populær er en såkaldt flexline. Den er noget længere end den klassiske snor på 2 meter. En flexline kan være alt fra 3 til 15 meter – hvis ikke mere. Det der kendetegner den er, at snoren ”spoles” op på en spole inde i plastikhåndtaget, så snoren ikke hænger og dingler når hunden måske står 7 meter ude i en mark og snuser. Den kan selvfølgelig låses på en bestemt længde, så den også kan bruges når man går tur langs en befærdet vej.

Hundetøj er ikke kun for taskehunde

Hvis du også tænker på en lille taskehund i en lyserød sweater med bling-bling når du hører ordet hundetøj, er du bestemt ikke den eneste. Men hundetøj er faktisk meget mere end det, som nogle ynder at stoppe deres små kræ ned i.

hundeudstyr

Hundetøj kan være rigtig praktisk til din hund, hvis i ofte går tur i regnvejr eller på mudrede steder. Med en hundefrakke på bliver din hund knap så våd og beskidt, og du slipper altså for en stor del rengøring. Derfor kan hundetøj faktisk være en rigtig god idé at anskaffe sig. Det findes i mange forskellige varianter, så der er helt sikkert også noget der falder i din smag.