En hund betragtes som værende menneskets bedste ven, hvorfor de skal behandles ordentligt. Når vi inviterer de pelsede og firbenede kæledyr indenfor i vores liv, så ønsker vi at give dem de bedste forudsætninger for, at de kan gennemleve det ultimative hundeliv.

Du kan med fordel starte med en hundefrakke, der sørger for, at din hund i selv de hårde vintermåneder, på de kølige forårsaftener eller i bidende efterårsstorme er klædt på til, at hunden kan slutte sig til jeres fælles eventyr i det fri.

Hvilken hundefrakke skal du vælge til din hund?

Der findes et bredt og stort udvalg af hundefrakker på markedet, og valget af hundefrakke afhænger af det tilhørende behov, som din hund har. Hundefrakkerne kommer i forskellige former, materialer, farver, mønstre og kvaliteter. Du bør gøre dig overvejelser omkring disse elementer, når du skal udvælge den passende hundefrakke til din hund.

Et eksempel på en velfungerende, kvalitetssikker og funktionel hundefrakke er BACK ON TRACK REGNDÆKKEN UDEN FÓR. Den afhjælper din hund med at få varmen uden, at det resulterer i overophedning. En hund er et aktivt dyr, hvorfor hundefrakken ikke må ende med at få den modsatte effekt for dyret.

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber hundetøj?

En hundefrakke er en ting, men der findes mange forskellige produkter, der afhjælper dit kæledyr, når kroppen skal beskyttes mod omverdenen. Hundetøj er ikke nødvendigvis bare hundetøj. Når et produkt bør opfylde et behov, skal du være opmærksom på, at følgende tilfredsstiller de forventninger, som du har eller får til produktet.

Det vil sige, at når du anskaffer dig hundetøj, er det yderst essentielt, at du ind tænker vigtigheden i, at tøjet skal have en vis kvalitet før, at det er holdbart. Det skyldes naturligvis, at tøjet skal produceres i slidstærke og hårdføre materialer, der samtidig skal være komfortable for hunden.

Hold vind og vejr væk

Hundetøjet skal udover at være holdbart have en høj åndbarhed, samtidig med at det skal være modstandsdygtigt overfor vand- og vind. En hund skal ud på mange gåture i løbet af en dag, og vejret skal ikke være til hindring for aktiveringen af kæledyret. Derfor er den rette påklædning vigtig, så oplevelsen ude i det fri bliver til en sjov og underholdende tid på dagen for både hund og ejermanden.

En anden væsentlig pointe er, at du skal finde hundetøj, der ikke generer, begrænser eller eliminere hundens bevægelsesfrihed. Det kan have smertefulde konsekvenser for hunden, hvis der bliver gået på kompromis med ovenstående. Det kan i værste tilfælde føre til gnavesår, hvorfor det kan betale sig at være omhyggelig i sit valg af hundetøj.