Hvis din hund keder sig med det samme legetøj, kan det være, det er på tide at stimulere din bedste ven og skabe spændende lege og udfordringer for den.

Med BullerBox får du en overraskelsespakke med 5-6 godbidder i form af legetøj og snacks, som med sikkerhed vil skabe glæde hos din hund.

Det er både praktisk og nemt for dig som ejer at skabe de optimale udviklings- og trivselsbetingelser for din hund, da BullerBox fungerer som abonnementsordning.

Bestil Bullerbox her

En velstimuleret hund er en hund i trivsel

Det er afgørende for din hunds trivsel, at den hele sit liv bliver udfordret og stimuleret i forhold til sin alder, størrelse og udviklingsniveau.

Når din hund løbende bliver stimuleret sansemæssigt og udfordret i forhold til sin alder, har dette også betydning for din relation til den.

Både legetøj samt godbidder er med til at skabe de rette betingelser for, at du kan give din hund succeser med udfordringer og træning.

På samme måde som os mennesker får øget selvtillid af at løse opgaver og blive forkælet med lækkerier, vil også trivslen hos din hund blive positivt påvirket af samme elementer.

Med en BullerBox er arbejdet klaret for dig. Her skal du blot vælge størrelse på din hund, og så får du overraskelsespakker tilsendt, som er særligt tilpasset din bedste ven.

BullerBox er oplevelsespakker med mange værdier:

 • Skaber optimal stimulering i forhold din hunds alder
 • Sjovt og lækkert indhold der kan styrke båndet mellem hund og ejer
 • Højne trivsel og velvære hos din hund
 • Nemt og enkelt at oprette abonnement
 • Mulighed for at få taget individuelle hensyn i forhold til allergier hos din hund
 • Fleksibelt abonnement

Vælg Goodiebox i forhold til din hund

Tusindvis af hundeejere i Danmark modtager hver måned en overraskelsespakke med lækkert indhold til deres bedste ven. Når du er tilmeldt BullerBox, vil du modtage forskelligt indhold fra måned til måned.

Der bliver taget nøje højde for at pakke hver enkelt goodiebox i henhold til hver hunds alder og størrelse. Når du bestiller dit abonnement, skal du først og fremmest angive størrelsen på din hund:

 • Små hunde: 0-9 kg
 • Mellemstørrelse hunde: 9-22 kg
 • Store hunde: 22+ kg

Hver månedlig pakke indeholder innovativt legetøj, som kan aktivere flere sanser hos din hund og skabe en kombination mellem leg og læring. Derudover vil pakken indeholde lækre snacks og godbidder, som du kan forkæle din hund med.

Skulle din hund have særlige allergier (f.eks. kornallergi), skal du blot angive dette hensyn i kommentarfeltet i forbindelse med bestilling, så der kan blive taget højde for dette i pakningen.

Priserne for hver kategori er gennemskuelige. Uanset hvilken størrelse din hund har, vil prisen være den samme. Dette gør det nemt og enkelt for dig som hundeejer at tilmelde dig.

 

Kom godt i gang med dit BullerBox abonnement

Når du vil forkæle din hund med de mange produkter fra oplevelsespakkerne, skal du oprette en profil hos virksomheden.

I forbindelse hermed skal du angive din hunds størrelse samt vælge, om du ønsker 1, 3 eller 6 måneders abonnement. Herefter vil dit personlige abonnement blive aktiveret, og du vil modtage en pakke hver måned.

Du vælger selv, hvor leveringen skal finde sted. Om det er til en pakkeboks eller direkte hjem til dig, er dit valg.

Abonnementet er fleksibelt, og du er ikke bundet af nogle bindingsperioder. Du kan nemt ændre dit medlemskab, hvis du har brug for en anden størrelse, eller hvis du vil sætte abonnementet på pause.

Hvad angår betalingen, er det fleksibelt opdelt, så du kun betaler for én måned a gangen.

Des længere periode du opretter dit abonnement for, des billigere bliver det for dig.

I forvejen er det spændende indhold i pakkerne billigere for dig at vælge fremfor at købe det separat i en dyrehandel.

Når du benytter dig af rabatordning hos virksomheden, har du mulighed for at få 1 ekstra måneds gratis overraskelsespakke.

Altid nyt og spændende indhold fra kendte kvalitetsmærker

Med det sjove og lækre indhold kommer du aldrig til at modtage 2 ens pakker.

Når du og din hund har et abonnement hos BullerBox, vil det give jer masser af ekstra kvalitetstid sammen, hvor i kan afprøve en masse nyt og lækkert legetøj.

Du vil hver måned modtage produkter fra en række forskellige kvalitetsmærker på området, som producerer og leverer legetøj til hunde i alle størrelser.

Når du hund leger og træner med kvalitetslegetøj fremfor billigt legetøj, vil det have flere funktioner og være lavet i bedre materialer.

Materialerne har betydning for både holdbarheden af legetøjet og ikke mindst betydning for din hunds sundhed.

Herunder ses et udpluk af de mærker, som du kan finde i din BullerBox:

 • VITAKRAFT
 • TRIXIE
 • PERRITO
 • KONG
 • PLANET PET SOCIETY
 • ROGZ

Hver pakke vil indeholde en blanding af både legetøj og snacks samt godbidder. Typisk vil der være 3-4 spiselige snacks, som er udvalgt med hensyn til sundhed. De vil derfor være fri for de fleste tilsætningsstoffer og rig på kødindhold.

Hos BullerBox vægtes ikke hundens trivsel. Også ejernes tilfredshed er vigtig, og derfor vil du opleve en høj kundeservice, når du bestiller abonnement. Med tilfredshedsgarantien kan du indsende et produkt, som din hund ikke synes om og frit få et erstatningsprodukt i den næste overraskelsespakke.

Derved bliver det ikke nemmere for dig som ejer at få en glad og tilpas hund.

Bestil Bullerbox her