fbpx

VitaKraft Fiskefoder Plante Chips – 250ml

DKK65.00

Varenummer (SKU): 4008239208088 Kategori:

Beskrivelse

Beskrivelse

Når du køber akvariefoder, gælder det først og fremmest om at vælge artskorrekt mad, så du sikrer dig, at dine fisk får den bedste og optimale næring. Artskorrekt foder bidrager til, at dine fisk udvikler modstandskraft, så de trives og bedre kan undgå sygdomme i fremtiden.

Chips er et populært valg af fiskefoder til akvariefisk, der primært næres af vegetabilsk bundføde.

Vegetabilsk synkende foderchips til bundædende fisk

Plante chips kan blandt andet bruges til bundædende fisk, som primært spiser vegetabilsk føde. Chipsene indeholder multivitamin og ”Immun Active” kompleks, der styrker fiskenes immunforsvar og gør dem modstandsdygtige og fremmer sund vækst.

De mange forskellige fiskearter har brug for forskellig ernæring. Uanset hvilke fisk du har, vil de hurtigt blive tillidsfulde, når du sørger for at fodre dem regelmæssigt.

Chips har den fordel, at de er nemme at ’fange’ på bunden, hvilket gør fodertypen egent til bundfisk, sugemaller og visse arter af cichilider.

Foderet kommer i en praktisk beholder med et indhold på 250ml. Den lufttætte beholder er nem at dosere fra, og som skaber de bedste opbevaringsforhold.

Derfor skal du vælge foder fra VitaKraft

Den tyske virksomhed, VitaKraft, er en anerkendt producent af foder og tilbehør til kæledyr. Den populære producent blev etableret i 1837 som familievirksomhed og har lige siden udviklet og forbedret deres produkter til kæledyr. I dag er VitaKraft én af de største producenter på markedet for foder, legetøj og udstyr til katte, fisk, hunde og gnavere.

Det er særligt på grund af virksomhedens høje standarder i forhold til kvalitet og sikkerhed, at kunder verden over vælger deres produkter, når der skal købes foder eller tilbehør til husstandens kæledyr.

”Omsorg for dyr” er mottoet, og dette afspejles på alle produktlinjer. Foder bliver produceret i en lang række forskellige varianter, som er tilpasset og nøje udviklet i forholde til arter, aldersgrupper og særlige behov.