fbpx

Trixie Hundesnor Støddæmper, 26cm

DKK109.00

Varenummer (SKU): 4011905127477 Kategori:

Beskrivelse

Beskrivelse

Trixie hundesnoren er den bedste snor, når du skal ud på tur med din hund. Den egner sig både til de korte og de noget længere strækninger, da hundesnoren har en perlerække af forskellige funktioner.

Således kan hundesnoren både være ganske kort og tæt, men den har også forskellige udtrækkelige kabler og snører af forskellige materialer, så din hund får en mere fri fornemmelse.

Passer godt på både din hund og dig

Trixie hundesnoren er lavet i nylon og har en kort integreret elastik indbygget i snoren. På den måde bliver eventuelle pludselige træk fra hundens side gjort en smule blødere, så du ikke får ryk i armen og vrid i ryggen. På samme tid passer elastikken godt på din hund, så dens led og ryg ikke lider overlast, når den trækker for hurtigt frem.

Derfor er hundesnoren også helt ideel til dig, der gerne vil cykle med hunden løbende ved siden af cyklen. Elastikken sikrer, at cykelturen glider ubesværet og ufarligt frem, fordi du ikke vil opleve ryk i hundesnoren.

Detaljer og finesser på Trixie hundesnor støddæmper, 26 cm

Hundesnoren er utroligt nem at håndtere, idet den blot skal monteres mellem selve hundesnoren og halsbåndet. Dermed får du den fjedrende absorbering, som sikrer, at du og hunden ikke oplever ryk i hundesnoren.

Hundesnoren findes i sort og kommer i flere størrelser. Denne hundesnor er 26 cm. lang, hvilket svarer til en medium eller large. Du kan imidlertid også få hundesnoren endnu længere, idet den også findes i 35 cm, hvilket svarer til en large eller extra large.

Har du en lille hund, kan du få hundesnoren helt ned til 16 cm og 21 cm.

Med Trixie hundesnor passer du rigtigt godt på både din hund og dig selv, og hverken du eller hunden vil opleve de generende ryk og vrid, der ofte opstår på en gåtur med hunden.