fbpx

Nobby Hundejakke Liam Mørkeblå – Flere Størrelser

DKK324.00

Varenummer (SKU): 4033766667282 Kategori:

Beskrivelse

Beskrivelse

Når temperaturen falder, og vintervejret banker på døren, så er det ikke kun os mennesker, som kan komme til at fryse; det kan vores elskede kæledyr også nemt komme til.

Hvis man har en hund, som har tendens til at fryse om vinteren, så kan man med fordel købe en fin vinterjakke til den, sådan at den også kan nyde det smukke vintervejr.

Læs med her og lær mere om fordelene ved at forære din hund en hundejakke.

Informationer om Nobby Hundejakke Liam i mørkeblå

Med en Nobby Hundejakke kan din firbenede ven holde varmen, samtidig med at den ser rigtig smart ud. Jakken har en flot navy farve og en hætte med pels rundt i kanten. Udover det smarte design har jakken en række andre fordele:

  • Elastisk bælte med velcro til fastgørelse
  • Et ydre materiale lavet af syntetiske fibre
  • Varm fleeceforing
  • Aftagelig hætte.

Fleecefor der holder maven varm

Nobby Hundejakken er designet til at holde de vigtigste muskelgrupper, brystet og maven på hunden varm, og de syntetiske fibre, som ydersiden af jakken er lavet af, er med til at beskytte din hund fra vind og regn.

Jakken er nem at fastgøre på din hund via det smarte elastikbælte, som nemt kan lukkes med velcro.

Let at vedligeholde

Som ejer behøver du ikke frygte, at din hund skulle finde sig en dejlig mudderpøl og dermed gøre jakken beskidt. Jakken kan nemlig nemt blive vasket i en vaskemaskine ved 30 grader. Derudover så gør de syntetiske fibre i jakkens yderste lag det også nemt at fjerne små pletter af snavs med en fugtig klud.

Nobby Hundejakken fås i flere forskellige størrelser, som er defineret ud fra målene omkring din hund. For at være sikker på at du får købt den rette størrelse til din hund, så kan det være en god ide at måle din hunds længde, omkredsen om dens hals og omkredsen om dens mave.