fbpx

Kw Neutral Hunde og Katte Shampoo – 500ml – Svanemærket

DKK140.00

Varenummer (SKU): 5705574052619 Kategori:

Beskrivelse

Beskrivelse

Denne shampoo er særdeles velegnet til både katte og hunde, og da shampooen er svanemærket, er den særligt skånsom mod din hund eller kats pels og hud. Svanemærket sikrer desuden, at shampooen giver mindst mulig miljøbelastning, og da kemien i shampooen er meget lav, risikerer du heller ikke diverse allergiske reaktioner. Faktisk er shampooen tilmed også deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

Naturlig fugtighed

Ingredienserne i denne shampoo er alle helt naturlige, og dermed bliver både pels og hud tilført en naturlig fugtighed. Shampooen går i dybden og er med at til at holde din kats eller hunds pels smuk og skinnende. Desuden sørger shampooen for, at pelsen bliver ren og blank, samtidig med at huden får en naturlig elasticitet. Den er dermed også meget velegnet til katte og hunde, der har sart hud og/eller sart pels.

Da shampooen ikke indeholder hverken parabener, parfume eller farvestoffer, kan du bruge den så tit, som du ønsker uden at risikere ubehageligheder for din kat eller hund.

Sådan bruger du shampooen

Du skal altid starte med at børste pelsen grundigt, hvorefter du gør pelsen gennemvåd med tempereret vand. Når du skal bruge shampooen, skal du forinden have lavet en blanding af 1 del shampoo med 3 dele tempereret vand for at få det rette blandingsforhold.

Herefter gnider du blandingen godt og grundigt ind i pelsen. Husk at massere grundigt, så shampooen kan få lov til at arbejde i dybden. Lad gerne shampooen sidde nogle minutter, så den kan få lov til at arbejde, før du skyller med vand.

Når du skal skylle efter med vand, skal vandet igen være tempereret, og du skal sørge for at skylle omhyggeligt, så der ikke sidder shampoorester tilbage i pelsen. Du kan sagtens gentage processen flere gange, hvis din hund eller kat er meget beskidt.

Vær opmærksom på ikke at få shampooen i øjnene.