fbpx

10 Gode grunde til hund og kat – ROOTZ (nyt navn), 150 stk. kapsler

DKK240.00

Varenummer (SKU): 23451391cd13 Kategori:

Beskrivelse

Beskrivelse

Rootz til hund og kat

Vi mennesker er ikke altid de bedste til at huske at give os selv den rigtige næring, men vi er altså heller ikke bedre til at huske det for vores dyr. Rootz er et tilskudsfoder til din hund eller kat, så den er dækket ind på vigtige næringsstoffer.

Om Rootz

Rootz giver din hund eller kat et vigtigt tilskud af de tre essentielle makronutrienter, nemlig fedt, protein og kulhydrat. Problemet med almindeligt kæledyrsfoder er, at det ofte indeholder alt for meget fedt fra dårlige fedtkilder.

 

I Rootz finder du også vigtige vitaminer og mineraler, som din hund blandt andet skal bruge til at forstærke sin knoglemasse, vedligeholde sine kognitive færdigheder og generelt have et velvære, der er i top.

 

Rootz er plantebaseret. Derfor finder du blandt andet prikbladet perikum, gurkemeje, rosenrod og trompetranke, aloe vera og maca i kapslerne. Det er ting, som vi mennesker betegner som ’super foods’ og de er altså også helt super for dit kæledyr. Selve kapslerne er pullulankapsler, der er vandopløselige og fremstillet afsvampen Aerobasidium. Det sikrer en hurtig og organisk nedbrydning i dit kæledyrs fordøjelsessystem samt den bedste optagelse af Rootz’ næringsstoffer.

Dosering

Ligesom med mennesker, har alle hunde og alle katte ikke det samme behov for dosering. Du bør derfor give Rootz i de mængder, der passer til din kæledyrs vægt. I en enkelt beholder er der 150 kapsler af Rootz tilskudsfoder.

 

  • Kæledyr under 1 kg: 1 kapsel per dag.
  • Kæledyr mellem 1 – 4 kg: 1-2 kapsler per dag.
  • Kæledyr mellem 5 – 10 kg: 2 kapsler per dag.
  • Kæledyr mellem 10 – 20 kg: 3 kapsler per dag.
  • Kæledyr mellem 20 – 30 kg: 4 kapsler per dag.
  • Kæledyr over 30 kg: 5 kapsler per dag.

 

Kapslerne bør gives hver dag for den bedste effekt, men du bør selv prøve dig frem og finde ud af, hvordan det fungerer bedst med dit kæledyr.