Goodies på abonnement

Bullerbox? Går du også og har lidt dårlig samvittighed over dine manglende evner til at finde på nyt, spændende, lærerigt hundelegetøj til din hund? Fornemmer du, at din hund ikke rigtig gider at løbe efter den samme bold, samme silicone-and eller spise de samme tørre godbidder? Men er det svært at prioritere tid til at finde nyt, spændende, billigt hundelegetøj hver måned? – Goodieboxen løser dine problemer!

BullerBoxen er lancereret netop pga. ovenstående problem. BullerBox giver dig nu mulighed for at tegne et abonnement, hvor du/din hund hver måned får tilsendt en goodiebox med forskellige lækkerier.

Hvis du, efter at have læst ovenstående, synes, at det vil være dumt andet end at sætte gang i en abonnementsordning, så tøv ikke. Det er hurtigt og nemt at komme i gang. Vælg blot, hvilken kategori af box du ønsker.

Hvis du har en hund, som eksempelvis ikke kan tåle korn, så skriver du bare i kommentarfeltet, at der skal tages højde for dette, så bliver BullerBoxen tilpasset dette behov. 🙂

Der sker intet ved at prøve. Du kan til enhver tid annullere dit abonnement.

Læs mere om historien bag BullerBox herunder

Idéen om BullerBox startede i hjemmet hos Mia og Sebastian i 2014, som ofte havde besøg af nogle venner, som drev en mindre webshop med dyreartikler. De kunne konstatere, at det tit var det legetøj, som de aldrig selv havde overvejet til deres hunde, som blev de største hit i hjemmet.

HundelegetøjDerfor blev et frø plantet, og idéen om at tilbyde nye, spændende goodies og legetøj til hunde på månedsbasis blev pludselig født. Navnet kunne selvfølgelig ikke være andet BullerBox, opkaldt efter deres to franske bulldogs.

Det gik pludseligt stærkt, og flere og flere familiemedlemmer og venner hjalp hver måned med at få pakket alle pakkerne. Til sidst kunne de heller ikke nå det, så nu er der ansat et par fuldtidsansatte i firmaet.

Billigt hundelegetøjSiden 2014 er der virkelig kommet fart på, og BullerBox servicerer nu over 15.000 glade hunde og deres respektive ejere. De har tilmed været med i Go’ Aften Danmark på TV2 for at vise deres unikke forretning frem.

Mia og Sebastian tænker også på at give lidt tilbage, så derfor støtter de hvert år forskellige dyreværnsorganisationer og deler tilmed mange tusinde prøver ud til glade modtagere. Det stopper ikke her, for sidste år støttede de også Dyreværnet med et stort beløb, nemlig 75.000 kr – virkelig flot!

BullerBox - Goodiebox til din hund

Oftest stillede spørgsmål om Bullerbox

Hvad er der i en Buller Boks?

I vil altid få både legetøj og godbidder i den tilsendte goodiebox. Der sættes en ære i at hver måneds tilsendte BullerBox er forskellig, så hunden altid oplever variation. Det vil dog altid være hundelegetøj og godbidder i høj kvalitet fra kendte mærker. Nogle gange lægger de en lille surprise i boxen til hundeejeren. Disse gaver er lidt afhængig af, hvilken sæson man er i, men alle er smarte ting, som hundeejeren vil have god gavn af. 🙂 Læs desuden mere om legetøj og godbidder i de næste punkter.

Om legetøjet

De bestræber sig altid på at legetøjet kommer fra kendte leverandører af aktiveringslegetøj som for eksempel Hunter, Buster, Rogz, Trixie, KONG og flere andre. Bullerbox vil gerne, at hunden får innovativt, spændende hundelegetøj, hvorfor de prioriterer kvalitet frem for kvantitet. Hundelegetøj fra anerkendte leverandører er som oftest lavet i stærkere materialer og har mange flere sjove funktioner.

Om godbidderne

BullerBox går ikke med kompromis med kvaliteten på de ting de putter i boxene, så derfor finder du også kun godbidder i rigtig høj kvalitet. Produkterne er særligt udvalgte og lavet af naturprodukter med højt kødindhold, lavt fedtindhold og med masser af vigtige vitaminer. De har en del forespørgsler på gluten- og kornfri godbidder, hvilket de har taget konsekvensen af. Derfor er de fleste af godbidderne uden gluten og korn.

Allergivenlige godbidder

Hvis din hund ikke kan tåle hverken korn eller gluten, så noter blot dette i kommentarfeltet, når du bestiller din Box, så sørger de for at lægge produkter i, som matcher dine ønsker. Er der desuden andre indholdsstoffer hunden ikke kan tåle, så skriv også gerne det. De vil kun de bedste for din hund. 🙂

Har de allergivenlige BullerBoxe?

BullerBox har selvfølgelig allergivenlige boxe, så hvis din hund ikke kan tåle eksempelvis gluten eller korn, så skriv det i kommentarfeltet, når du laver bestillingen. Du er desuden også altid velkommen til at skrive til dem, hvis du har spørgsmål til nogle af de produkter, som der er i boxen, så vil de vejlede dig så godt som muligt.

Jeg har to hunde – hvad gør jeg?

To hunde kan sagtens dele en BullerBox. Hvis hundene er forskellige størrelser anbefaler de, at du vælger boxstørrelse ud fra hvilken af hundene, der bedst kan lide at lege med legetøj. Du kan selvfølgelig også bestille flere boxe, sådan at begge dine hunde får en box. Det kan du enten gøre ved at bestille en gang til hver hund, eller ved at notere i kommentarfeltet, at du ønsker to boxe. Husk at skrive, hvilken størrelse boxene skal være.

Hvornår sendes BullerBoxene ud?

BullerBox bestræber sig som udgangspunkt på at sende alle boxe ud d. 1-3. hverdag i måneden. Du skal som køber dog være opmærksom på, at de skal have bestillingen i hænde senest d. 30. i måneden for at kunne nå at sende ordren ud.

Hvad koster fragten?

Prisen på levering til danske adresser er 49 kr. BullerBox bliver som udgangspunkt sendt ud uden omdeling, hvilket vil sige at boxen bliver leveret til nærmeste pakkeboks/postbutik/posthus. Du er dog altid velkommen til at skrive til dem, hvis du har et ønske om af få afleveret på din private adresse. Det tager PostNord Danmark dog 20 kr. ekstra for. Ønskes boxen sendt til et andet land, så kontakt dem på [email protected], så undersøger de prisen på dette.

Kan jeg sætte mit medlemskab på pause?

Medlemsskabet kan altid sættes på pause. Du logger bare ind på “Min Side” og vælger hvor længe du ønsker at sætte abonnementet på pause.

Kan jeg bestille mere af nogle af tingene?

Jeps, du sender dem bare en mail på [email protected](deresnavn).dk og skriver, hvilke ting du vil bestille mere af. Så ser de, hvad de har på lager, og sender det med næste ordre. (Mail fjernet af hensyn til spam).

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Synes du ikke at BullerBox levede op til dine forventninger, eller ønsker du af andre årsager at opsige dit abonnement, så logger du bare ind på “Min Side” og opsiger det. Dog skal du være opmærksom på at det skal opsiges senest d. 15. i måneden for ikke at få næste måneds BullerBox. De begynder nemlig allerede i midten af måneden af pakke de kommende boxe.

Kontakt ejerne via dette link, og de er altid søde og rare til at hjælpe dig.

Find anbefalinger til tilbehør – til uhørt skarpe priser – i Hundeoutlet.dk’s outlet-sektion.